Op de Bio-beurs zijn twee grote keukens aanwezig waar masterkoks kookdemonstraties geven. Van kop tot kont-koken, echt eten uit echte grond, veganistisch koken of koken met vooral lokale, biologische ingrediënten: op de Bio-beurs komt het allemaal aan de orde. Ook kunnen bezoekers kennis maken met diverse groothandels, gespecialiseerd in het leveren van biologische producten aan restaurants.

 

Op het Foodplein bevindt zich een groot terras met een restaurant voor bezoekers. Daarnaast is er ruimte voor zowel vaste stands als presentatietafels. Door deze gevarieerde opzet ontstaat er op het Foodplein een gezellige en dynamische sfeer.

 

Foodservice en horeca laten kansen liggen

De Nederlandse horeca bleef jaren sterk achter in groei als het om biologisch gaat. Sinds 2014 is het foodservicekanaal aan een inhaalslag begonnen. Maar nog steeds zit het marktaandeel biologisch in het Foodservicekanaal relatief laag met circa 1%. De retail (inclusief de speciaalzaken gerekend) zit al rond de 3% marktaandeel. Consumenten kiezen steeds vaker voor biologisch, maar hebben weinig keuze als het op horeca aankomt.

 

Op de Bio-beurs kunnen horecamensen zich oriënteren op alle mogelijkheden van biologisch.


Succesvol zijn met biologisch op de kaart!

Ontdek hoe andere bedrijven het doen.

Een initiatief van

In samenwerking met