Twee dagen Live Cooking op het Foodplein met Topchefs

 

Kom proeven en genieten op het Foodplein. Hier vind u een professionele keuken waar masterkoks kookdemonstraties geven. Ook kunt u kennis maken met diverse groothandels, gespecialiseerd in het leveren van biologische producten aan restaurants.

 

 

Chef-koks op het Foodplein

 

Jeroen van Deursen

 

Jeroen van Deursen is chef-kok van Restaurant Koetshuis Rhederoord. In het restaurant wordt gewerkt met bijzondere producten: zoveel mogelijk biologisch en het liefst wat de streek en het seizoen te bieden heeft.

 

Lees meer over Jeroen van Deursen

 

 

Nel Schellekens

 

Nel Schellekens is chefkok van Gasterij de Gulle Waard. Ze verwierf veel bekendheid met het van-kop-tot-staart principe. Dat houdt in dat ze alle delen van een dier gebruikt. Ook van dieren die als ongewenst worden beschouwd. Al haar gerechten zijn 100% taste en 0% waste. 

 

Lees meer over Nel Schellekens

 

 

 

 

 


Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met