Workshop of lezing geven

 

BIJDRAGEN GEZOCHT VOOR HET INHOUDELIJK PROGRAMMA VAN DE BIO-BEURS 2018
Naast een brede beursvloer, waar met de komst van Pureness extra aandacht is voor beauty, wellness en gezondheidsproducten, is er een foodplein met live cooking. Ook is er een extra hal met aandacht voor mechanisatie en techniek. Dit wordt gecombineerd met een inhoudelijk programma van ruim 70 workshops en presentaties. Heeft u een bijdrage voor het inhoudelijk programma? Wij ontvangen graag uw voorstel.


Een bijdrage leveren kan op twee manieren


1. Door het huren van een ruimte op de beursvloer.

U geeft aan welke dag en tijdstip de voorkeur heeft. Hiermee wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. De huur van een blok van 1½ uur in grote zaal (150 personen) kost € 300,-, een kleine workshopruimte (50 personen) kost per blok van 1 uur € 125,-. Daarnaast is een aantal kleinere zalen beschikbaar. Indien u dat wenst, loopt uw bijdrage mee in de gehele communicatie van het beursprogramma.

 

2. Via het indienen van een voorstel bij de programmacommissie (gesloten)

Uw voorstel moet voor 22 september 2017 binnen zijn. De programmacommissie beoordeelt de voorstellen en bepaalt welke, wanneer en waar ze geprogrammeerd worden. Aan deze manier van deelnemen zijn geen kosten verbonden. Uw voorstel moet bij voorkeur aansluiten bij het thema van de Bio-beurs.
Laat uw ideeën aan ons weten via het inschrijfformulier hieronder.

 

Workshops en Lezingen

Wilt u nog een aanpassing doen in uw workshop of informatie toevoegen. Log hieronder in in uw account. 

 

Inloggen account

Heeft u te horen gekregen dat u een workshop mag verzorgen op de beurs? Dan kunt u hieronder checken hoe laat en waar deze plaats vindt aan de hand van het nummer dat u hebt gekregen.

 

Indeling workshops wo

Indeling workshops do


Van boer tot bord!

iedereen uit de biologische sector is aanwezig

Een initiatief van

In samenwerking met